Tammikuu 2008

Havainto

20.01.2008 14:25

Havaintoja rautatieharrastajien ajatusten varsilta.

Eilen palaveerattiin porukalla uuden sivustokokonaisuuden osalta. Todettiin, että tarvetta mm. rautatieaiheiselle keskustelufoorumille on, samoin kuin esimerkiksi uutis- ja ajankohtaisosioille. Uuden sivuston ideana ei ole kilpailla vorgin ja/tai Resiinan kanssa, vaan ajatus on rakentaa yleishyödyllinen saitti omilla voimavaroilla, joka sitten saisi lisäpotkua vorgin/Resiinan puolelta ja sama juttu luonnollisesti myös toisinkin päin.

Moni saanee ihottumaa siitä, että minä kirjoitan uudesta saitista matskua tai rustaan tämän tiedotteen, mutta korostettakoon että tehtäväni uuden saitin osalta on lähinnä kirjurin työ ja homman muu koordinointi. Mitä muuta henkilökemioihin tulee, jos jollakulla on jotain sanottavaa, minulle voi esimerkiksi soittaa - numeroni on paitsi julkinen, myös näinkin yksinkertainen kuin 0400-100333.

Beta-testivaiheeseen uusi sivusto tullee ensi viikon aikana, jonka jälkeen voimme antaa halukkaille demosaitin osoitteen, käyttäjätunnuksen ja salasanan. Meidät tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta eds@pjh.iki.fi. Lisäksi olemme kasanneet nettiin foorumin, jossa pääsee lukemaan jotain tulevasta: foorumin osoite on http://www.foorumi.info/junasivustox/

Toivoisimme ajatuksia, ehdotuksia ja kaikenlaista muutakin feedbackia ennen saitin ns. virallista "lanseerausta", jotta voisimme ottaa huomioon mahdollisimman paljon erilaisia näkökulmia jo sivuston rakennusvaiheessa.

Lähettäjä: Mikko Nyman

Kommentit