Heinäkuu 2007

Havainto

03.07.2007 20:46

REMINDER, ELI MUISTUTUS VIIKONLOPUN BILEISTÄ 7.7.2007

Kokemus on osoittanut, että aniharva lukee noita kommentteja, joten muistutanpa nyt tällä etusivulla ensi viikonlopun rautatieharrastakesteistä, joihin ovat tervetulleita kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta - asia liittyy "havaintoon" http://vaunut.org/havainto/3267

Homman nimi on se, että järjestän himassani bileet, joissa on tarkoitus tavata harrastajaporukkaa, tehdä hyvää ruokaa ja viettää iltaa hyvällä jengillä. Keskustan suunnasta hoituu kuljetus tilataksilla tänne Itä-Helsingin suunnalle maksutta. Majoituspaikkoja löytyy 8-10:lle, riippuen siitä, miten suvaitsevaa porukka on :-D Kauempaa tulevat voivat ottaa esim. makuupussia mukaan ja sen sellaista - luokseni mahtuu käytännössä varmastikin pitkälle toistakymmentä henkeä tarvittaessa yöpymään. Tarkoitus ei ole jatkaa iltaa kaupungissa, vaan viettää porukalla ilta yhdessä paikassa.

Kestit alkavat n. klo 18, järjestän illanistujaisiin riittävän määrän tuotteita, joten NO OPM-meiningillä mennään.

Ilmoittautumiset mulle edelleen osoitteeseen johtaja.nyman@kolumbus.fi, jotta saadaan logistiikka järjestettyä fiksusti. Tack. Toivoisin vikat ilmoittautumiset mulle viimeistään torstaina. Toki puhelinkin käy, mun numero on 0400-100333.

Ilmoittautuneita on muuten tällä hetkellä yllättävän paljon!

Lähettäjä: Mikko Nyman

Kommentit

05.07.2007 20:53 joht. Nyman Niin ja tosiaan, mikäli jengiä tulee paikalle omalla kyydillä ilman järjestettyä taksia, ei tartte ilmoittautua muuta kuin sen vuoksi, että tiedän kuinka paljon hankin evästä pöytään. Eli siis, laita minulle tekstiviestiä, mailia tai soita ennen lauantaita, niin tiedän miten "sisustaa" ruoka- ja muun pitopöydän.
08.07.2007 14:29 joht. Nyman Kiitti osallistuneille, oli vallan hauskaa! Ja erityisesti jätte stora tackar för vår chaufför Timo Valtonen! Timppa hoiti hienosti kyyditykset keskustasta mun luokse. Vesihauteessa pari tuntia huudatettu naudan suikaleliha oli hyvvää yrttikastikkeineen, mutta ite en tykännyt niinkään pihveistä (sikanautajauheliha ei välttämättä oikein pihvikäytössä lähe), kiitos allekirjoittaneen joka toimi kokkina. NO-OPM on hyvä ratkaisu, jota tulen soveltamaan jatkossakin - osallistuneet tietävät mistä puhutaan ;-) Oli hauskaa tavata jengiä, joista osaa ei ole koskaan nähnyt livenä, ainoastaan tutustunut nickin ja näytön takaa netin välityksellä, mutta nyt kun jengi oli paikalla oikeilla nimillä omina itseinään, niin en ainakaan pöllö-nimitystä porukasta voi käyttää; hyvää poppoota kaikki - mahtuipahan mukaan jopa muuan kaappiharrastaja, joka seuraa vorgia aktiivisesti, mutta joka ei ole esim. tänne koskaan rekisteröitynyt. Meitä on moneen junaan, joita kaikkia tosin yhdistää isolla puolella 750-1524 millimetriä. Suosittelen vastaavaa meininkiä jatkossakin, reissut ovat jees, erilaiset tapahtumat toki nekin, mutta myös eilisenkaltainen välitön chillaus ilman aikatauluja toimii sekin yllättävän hyvin!