Helmikuu 2007

Havainto

23.02.2007 21:41

Kouvolan uusi teollisuusraide oli tänä talvena ensimmäistä kertaa puhtaana lumesta. Kuljen tästä joka arkipäivä ohitse joten olen seurannut tilannetta. Kyseessä siis tämä:

http://vaunut.org/kuvasivu/30008

Olisi hienoa saada tuo Trans-Siperian yhteys toimimaan kunnolla, johon tämäkin raide liittyy. Raiteen päässä on ainakin yksi suuri logistiikkahalli. Venäjän tariffithan asiaa sekoittavat; lokakuussa tuli huonoja uutisia ja sen jälkeen on tullut parempiakin. Nykyistä tilannetta en tiedä, mutta näissä asioissa on kyllä tyhmää luottaa itänaapuriin liikaa...

Lähettäjä: Tuomas Pätäri

Kommentit

23.02.2007 21:50 Tuomas Pätäri Samaan rataan liittyen, toissa viikolla minulle selvisi nimim. ATomin kuvassa http://vaunut.org/kuvasivu/30007 ihmettelemä seikka, miksei uuteen varoituslaitokseen rakennettu puomeja. Kaupungilla on suunnitelmissa poistaa Sydänmaantiestä pätkä Tehontien ja Naavatien väliltä, eli tuo pätkä jossa tasoristeys on. Syynä raskas läpiajoliikenne (Sydänmaantien yläpää on pientaloaluetta). Ehkä muutaman junan takia puomit olisivat olleet vähän liioittelua.