Tammikuu 2007

Havainto

26.01.2007 10:55

Alla oleva tiedote on Rautatiemuseon foorumeilla ( http://www.rautatie.org/forum/ ). Kiinnostuneet voivat lähettää palautetta sähköpostitse ja osallistua tapahtuman suunnitteluun museon foorumeiden keskustelussa.
-----------------------------------------------
Hei kaikki pienoisrautatieläiset!

Joulunäyttelyssä oli joidenkin harrastajien kanssa puhetta, josko järjestetttäisiin Hyvinkäällä museossa toukokuussa tapahtuma tyyliin "Bankalaset Skövde" tai "Modellbahntreff".
Eli harrastajat voisivat tuoda ratansa tai mallinsa tai molemmat, toimia junatohtoreina, esitellä mallinrakentamista ja ehkä jotkut jopa voisivat myydä tuotantoaan tai käytettyjä mallejaan (Kauppiaat älkööt vaivautuko).
Tapahtuma olisi viikonloppuna 19.-20.5.2007 (tämä on ainoa viikonloppu, joka sopii museolle).
Tietysti olisi mahdollisuus keskusteluun ja tapaamisiin.

Yleisöä tietysti saattaisi olla museon aukioloaikoina, mutta muutoin voisimme hieman jatkaa päivää yhdessäolon merkeissä ja vain harrastaa!

Tilaisuuden järjestämiseksi tarvitsemme nyt hieman tietoa sitoumuksella:
Aiotko osallistua radalla (minkä kokoinen), tuotko malleja, mitä muuta tuot näytteille, paljonko kuvittelet tarvitsevasi tilaa (meillä on hyvin vähän lämmintä tilaa, mutta tuohon aikaan halleissakin on jo ihan siedettävä lämpötila. Ja hommataan lisälämmitystä mahdollisuuksien mukaan.
Ratasi voi olla valmis, rakenteilla tai vaikkapa suunnitelma paperilla.
Mallisi voivat olla valmiita supermalleja, muuten vaan hienoja malleja, tai rakenteilla. Pääasia, että tavaraa on.

Jos ajatus kiinnostaa, niin pistä meiliä info(at-merkki)rautatie.org. Aiomme vahvistaa tuon tapaamispäivämäärän parin viikon sisällä innostuksesta riippuen tai sitten tapaamista ei järjestetä. Ja tästä voit kertoa myös muille, joille tämä tiedote ei ole lähtenyt. Pääasia, että nyt ilmaiset mielipiteesi.

terv MattiB.
-----------------------------------------------


Lähettäjä: Tapani Tuominen

Kommentit

26.01.2007 14:24 tks Typerä foorumi, ikäraja 15 vuotta.
26.01.2007 14:55 Otto Siren Missä niin lukee?Kyllä minä ainakin rekisteröidyin sivustolle ilman ongelmia.
26.01.2007 18:10 tks Siellä niin lukee, "Napsauttamalla "Hyväksyn"-painiketta, vahvistat, että olet vähintään 15 vuotta vanha."
27.01.2007 02:27 JVP Sikälikin typerä foorumi, että keskustelujen lukeminenkin vaatii rekisteröitymisen. Eli pitää rekisteröityä tietämättä kirjoittaako foorumille koskaan kukaan muu.
27.01.2007 09:24 Jarkko Korhonen Mikä ihmeen ikärasismi on foorumilla, joka koskee pienoisrautateitä? Perin omituista. Näähän on pikkupoikien leluja ja täytyy muistaa että miehet on ikuisia pikkupoikia, olivat sitten vaikka fyysiseltä iältään 70 :). En edes periaatteesta kirjaudu ikärasistiselle foorumille.
27.01.2007 12:13 Tapani Tuominen Museon foorumeiden käyttäjäksi rekisteröityminen ei ole edellytys pienoisrautatietapahtumaan osallistumiseen.
27.01.2007 13:57 Dakkus Useissa foorumisysteemeissä on oletuksena tuo ikävaatimus. Luultavasti tässäkin tapauksessa on kyse vain siitä, ettei forumin ylläpitäjä ole muistanut tai osannut käydä tuota "ikärajaa" poistamassa. Itselläni oli tapana vielä alle 15-kesäinen ollessani klikata aina ihan flungisti tuota "vakuutan olevani yli 15" -namiskaa. Ei se siellä siksi ole, ettei sua haluttaisi mukaan keskusteluun, vaan koska jenkkilässä voisi foorumin ylläpitäjä ehkä teoriassa melkein joutua kuseen, jos joku alle 15-kesäinen imisi sieltä pahoja vaikutteita ja juuri tämän johdosta vaikka rikkoisi bussipysäkin tahi kaataisi syliinsä kupillisen kahvia. Älä siis tuosta loukkaannu. Jos tahdot syyn vihastua tuolle foorumille, vihastu sille, että sinne on pakollinen rekisteröityminen.