Elokuu 2006

Havainto

11.08.2006 09:33

Kiskonhionta-Speno on ollut menneen viikon päivisin parkissa Salon aseman Helsingin puoleisessa päässä. On hionut kiskoja Salosta Perniöön päin öisin ja aikaansaanut tulipalojakin :( Yhdessä Ervelän lähistöllä olleessa palossa oli paikallinen palokuntakin joutunut käymään sammuttamassa paloa.

Lähettäjä: Jari Vuorisalo

Kommentit

11.08.2006 09:39 jpl Hiominen kylläkin tapahtuu Ervelästä Saloon päin. Niin ja perässä kyllä pitäisi tulla VR-Radan oma sammutusporukka... :)
11.08.2006 09:52 jvuorisa Hyvä tarkennus. Ja tosiaan sammutusporukka oli ainakin kerran epäonnistunut toimissaan ... yritetty oli mutta tuli oli karannut.
11.08.2006 11:36 Antti Korhonen Erikoista kalustoa on kulkenut jo viikon ajan täällä, mikä on hauskaa, mutta kommelluksiakin näemmä sattuu! Edellisiltana istuimme saunassa Ervelän asemalla puoli yhdeltä, kun pihaan kaahasi ikkunan ohi melkoista kyytiä VR:n Transporter, ihme kun ei törmännyt piharakennusten väliin parkkeerattuun 128:iini! Herrat olivat saunomisen aikana ajaneet taas kiskoja pitkin kaivinkoneen aseman eteen ja siirtäneet sen hiekalle pois hiontajunan alta. Kipinävahdit säikähtivät pahan kerran kun kävin saunalta tullessa tervehtimässä, luulisi tajuavan aseman olevan asuttu jos on valot päällä ja autoja pihassa. Pyysin asemaa hankkiessa kauppakirjaan maininnan herrasmiessopimuksesta, jonka mukaan rautatiellä on jatkossakin lupani käyttää pihatietä väliaikaisiin huoltokäynteihin, mutta ihmetyttää moinen revittely ja ilmoittamaton metelöinti. Varsinkin, kun meillä on pieni koira aina vapaana. Aivan kuin RHK:lta ei olisi viitsitty tiedottaa aseman olevan myyty yksityisalue. Samoin syksyllä pihalle ilmestyi joksikin aikaa melko epäilyttävän näköisiä, jotain valtavia ja avoimia kidesäkkejä, oisi kiva tietää mitä maaperään on pitänyt vielä kerran päästää sateen mukana... Jee, ensimmäinen tänne kirjkommentti=Erikoista kalustoa on kulkenut jo viikon ajan täällä, mikä on hauskaa, mutta kommelluksiakin näemmä sattuu! Edellisiltana istuimme saunassa Ervelän asemalla puoli yhdeltä, kun pihaan kaahasi ikkunan ohi melkoista kyytiä VR:n Transporter, ihme kun ei törmännyt piharakennusten väliin parkkeerattuun 128:iini! Herrat olivat saunomisen aikana ajaneet taas kiskoja pitkin kaivinkoneen aseman eteen ja siirtäneet sen hiekalle pois hiontajunan alta. Kipinävahdit säikähtivät pahan kerran kun kävin saunalta tullessa tervehtimässä, luulisi tajuavan aseman olevan asuttu jos on valot päällä ja autoja pihassa. Pyysin asemaa hankkiessa kauppakirjaan maininnan herrasmiessopimuksesta, jonka mukaan rautatiellä on jatkossakin lupani käyttää pihatietä väliaikaisiin huoltokäynteihin, mutta ihmetyttää moinen revittely ja ilmoittamaton metelöinti. Varsinkin, kun meillä on pieni koira aina vapaana. Aivan kuin RHK:lta ei olisi viitsitty tiedottaa aseman olevan myyty yksityisalue. Samoin syksyllä pihalle ilmestyi joksikin aikaa melko epäilyttävän näköisiä, jotain valtavia ja avoimia kidesäkkejä, oisi kiva tietää mitä maaperään on pitänyt vielä kerran päästää sateen mukana... Jee, ensimmäinen tänne kirjoittamani uutiseni!
12.08.2006 21:42 Antti Korhonen Ei sitten toimi kappalejaot, sori ;)