Toukokuu 2006

Havainto

03.05.2006 11:21

Vakava juna-onnettomuus oli todella lähellä kun rekka ajoi päin punaisia valoja ja puomin läpi Mikkelin Hietasessa.

Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen tapahtui tiistaina kello 1.15 Hietasentiellä.

Rekka-auto ajoi Hietasentien tasoristeyksen puomin läpi päin punaista valoa. Helsingistä Ouluun matkalla ollut pikajuna oli ollut vähällä törmätä puomin läpi päin punaista ajaneeseen täysiperävaunulliseen rekka-autoon. Tapahtumapaikalla oli maassa irronneena Ristiinan puoleinen puomi. Rekka-autossa on ilmeisesti pressupeite ja tapahtumapaikalle oli jäänyt oransseja muovin palasia.

Autosta tai tapahtuneesta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Mikkelin poliisilaitokselle.

Lähde: Länsi-Savo
http://www.lansi-savo.fi/jetspeed/portal/_ns:YUxTX25ld3NGbGFzaGVzTG9jYWx4MnxjMHxkMHxm/LS_newsFlashes.psml

Lähettäjä: Joni Koskinen

Kommentit

03.05.2006 11:28 Joni Koskinen Vähän aikaa sitten Taksiautoilija Outokummussa. Nyt sitten raskas ajoneuvoyhdistelmä Mikkelissä kuolemaa uhmaten ajoi puomien läpi välttäen täpärästi törmäyksen P81:sen kanssa.
03.05.2006 14:57 Ville Saarelainen Samoin Joensuussa Salpakankaankadulla on ajettu puomi poikki ainakin kolmesti viimeisen puolen vuoden aikana. Lieköhän tuossa Mikkelin tapauksessa ollut yksityisyrittäjä omalla autollaan, kun on luikkinut pakoon. Rengin ajamana kiinnijäänti olisi todennäköisempää, kun joutuisi pomolle selittämään kolhujen syytä. Miten joku voi yön pimeydessä missata punaisen vilkkuvan valon, jollaiset löytyy myös puomista? Promilleja?
04.05.2006 08:46 hemi8 Sellaista se on, ihmismieli on tuntematon.. Itse ajoin opiskeluaikoinani tuurarina rekkaa ja erään kerran aamuvarhain Jyväskylän rantaväylää pohjoiseen päin ajaessani en jostakin syystä reagoinut punaisiin valoihin. Tuli pyyhkäistyä hidastelematta Kuokkalasta tulevien ylitse. Ei onneksi ollut ketään liikkeellä.. Risteyksen jälkeen vain ihmettelin, että miksi viereistä kaistaa ajaneet pysähtyivät. Samassa paikassa veturinkuljettaja ei huomannut saapuvansa Jyväskylään tai muutamaa vuotta aiemmin Jokelassa.. Promilleja?
11.05.2006 12:00 Teemu Lokka katos, kummipoika asuu tuosta paikasta 1.5 km päästä. Tosin rata näkynee hyvin hänen kodistaan...